NikeVelcro, wit

ArtikelNR: 112542

€ 45,00 € 40,50

ZoolVETER

Ontdek de wereld van Nike

Nike is een wereldberoemd Amerikaans bedrijf, opgericht in 1964.
Het concern veranderde in 1978 haar naam naar nikè. Dit verwijst naar de Griekse godin van de overwinning.

Het logo van Nike of de “swoosh” is één van de bekendste logo’s ter wereld maar ook hun slogan “Just Do It” is wereldberoemd.

Buffalini geeft u verder graag wat geschiedenis over dit merk. In de jaren 80 van vorige eeuw werd Nike de marktleider. Nike ontwikkelde nieuwe schoenen zoals de Nike Air Max. Deze schoenen waren uitzonderlijk doordat in hun zolen, met gas gevulde plastic membranen bevinden. Deze membranen hadden tot doel om te zorgen voor een betere schokdemping. In 1985 werd er een sponsorcontract afgesloten met de bekende basketballer Michael Jordan. naar hem werden de Air Jordans dan ook genoemd. In het jaar 1999 werd ook Tiger Woods gecontacteerd door Nike. Sinds 2000 staat Nike in het teken van het leiden van de nieuwe generatie. Nike hecht nog steeds belang aan innovaties binnen hun bedrijf denk maar aan hun Shox-technologie.

Nike is tot op heden één van de grootste schoenenmerk ter wereld!

Ben jij fan van Nike schoenen?
Bekijk dan zeker onze uitgebreide collectie aan Nike schoenen zowel voor dames, heren als kinderen. Aarzel zeker niet en shop jouw favoriete paar van Nike online bij Buffalini schoenen en geniet van een gratis levering vanaf 75 euro.

Meer van Nike