New BalanceSneaker, groen

ArtikelNR: 130848

€ 75,00

ZoolRUBBER
HakhoogteT0
MateriaalDAIM
VoeringTextiel
SluitingVETER
SteunzoolJa

Ontdek de wereld van New Balance

Het merk New Balance bestaat al sinds 1906 en werd opgericht door schoenenmaker William J. Riley. Deze wou mensen met voetproblemen helpen door speciaal aangepaste schoenen en inlegzolen te creëren door zijn ontwerpen te baseren op de voetstand van een kip. Immers hij geloofde dat als een kip in balans kon staan, de mens dit met een beetje hulp ook moest kunnen. De kippenvoet wordt tot op de dag van vandaag nog steeds als inspiratiebron gebruikt bij het maken van de inlegzolen van New Balance.

Het assortiment van New Balance werd steeds meer uitgebreid met sportschoenen. Deze schoenen waren dan ook uniek wegens hun wafelzool en de beschikbaarheid in verschillende breedtes.

Het merk kende ook steeds meer succes vanaf de jaren 60 omdat ook beroemde sporters zoals Tom Fleming New Balance begonnen te dragen.

New Balance focust zich nog steeds op een goede ondersteuning van de voet. New Balance is zeker en vast niet alleen gericht op de productie van sportschoenen maar ook op de actieve mens die tijdens zijn dagdagelijkse activiteiten op zoek is naar een leuke en comfortabele en tegelijk ondersteunende schoen.

Buffalini heeft een uitgebreide keuze aan schoenen van New Balance en dit zowel voor dames, heren als voor jongens en meisjes. Ontdek daarom onze selectie van New Balance schoenen online en kies op deze manier voor een lokale onderneming!

Meer van New Balance